O nas

O nas

Trgovina RUŽI LINE ima dolgoletno tradicijo. Pisalo se je leto 1990, ko se je trgovina odprla v Bernardinu, dve leti kasneje pa še v Luciji, nasproti Mercatorja, kjer se nahajamo še danes.

Prodajamo moško in žensko konfekcijo. Pri nas najdete športna oblačila kot so trenirke, oblačila za vsak dan ter posebne priložnosti. Nenazadnje imamo tudi lepo izbiro pižam. Na voljo so tudi večje konfekcijske številke in sicer ženske do 54 in moške do 66. Imamo tudi kotiček s hišnim tekstilom, kjer ponujamo posteljne garniture, kuhinjske krpe in brisače.

Ponudba je zelo raznolika, predvsem številnih priznanih evropskih blagovnih znamk, s poudarkom na slovenskih blagovnih znamkah.

Za naše stranke, s katerimi imamo osebni pristop se trudimo poiskati kakovostna oblačila po najboljši ceni. Saj smo najbolj vesele, ko vidimo da so stranke zadovoljne in se ponovno obrnejo na nas. Za vse informacije in svetovanja glede nakupa nas lahko pokličete od ponedeljka do petka od 9.00 do 17.00 in v soboto od 9.00 do 12.00, na telefonsko številko 05 677 09 12 ali nam pišete na elektronsko pošto info@oblacila-ruziline.si.