O nas

O nas

Trgovina MY LINE se lahko pohvali z bogato tradicijo. Zgodba se je začela leta 1990, ko je pod imenom Ruži Line zaživela v Bernardinu, dve leti kasneje pa še v Luciji, kjer smo več kot 30 let ponujali oblačila v trgovinici nasproti Mercatorja. Trgovina v Bernardinu se je s časom zaprla. Leta 2024 smo osvežili svoj koncept, se preselili v središče Lucije in preoblikovali v MY LINE. Z osredotočenostjo na skrbno izbrane kose oblačil ter posluhom za želje naših strank si utrjujemo pot.

Pri nas boste našli široko paleto ženske in moške konfekcije, ki zajema vse starosti, velikosti in priložnosti. Ponujamo celotno garderobo od glave do peta, oblačila za vsak dan in posebne priložnosti. Poleg tega imamo pestro izbiro pižam, nogavic, spodnjega perila, vključno z večjimi konfekcijskimi številkami, za ženske do 54, moške do 66.

Ponudba je zelo raznolika, predvsem številnih priznanih evropskih blagovnih znamk, s poudarkom na slovenskih blagovnih znamkah. Zavedamo se kako pomembno je, da nosimo oblačila iz naravnih materialov, saj so tej bolj prijazni do naše kože in okolja. Oblačila, ki jih ponujamo so namenjena vsem, ki cenijo kakovost, udobje in trajnost. Obiščite nas in odkrite naše čudovite izdelke, ki vam bodo ponudili slog in udobje v enem.

Za naše stranke, s katerimi imamo osebni pristop se trudimo poiskati kakovostna oblačila po najboljši ceni. Saj smo najbolj vesele, ko vidimo da so stranke zadovoljne in se ponovno obrnejo na nas. Za vse informacije in svetovanja glede nakupa nas lahko pokličete od ponedeljka do petka od 9.00 do 17.00 in v soboto od 9.00 do 12.00, na telefonsko številko 05 677 09 12 ali nam pišete na elektronsko pošto myline.oblacila@gmail.com.